Blog
India's Landschap07-09-2020

India is een van de oudste beschavingen ter wereld, is een mozaïek van multiculturele ervaringen. Met een rijk erfgoed en talloze attracties is het land een van de meest populaire toeristische bestemmingen ter wereld. Het beslaat een oppervlakte van 32.87.263 vierkante kilometer en strekt zich uit van de met sneeuw bedekte Himalaya-hoogten tot de tropische regenwouden in het zuiden.India07-09-2020

Als het 7e grootste land ter wereld onderscheidt India zich van de rest van Azië, aangezien het wordt afgebakend door bergen en de zee, die het land een aparte geografische entiteit geven.

Omzoomd door de Grote Himalaya in het noorden, strekt het zich uit naar het zuiden en bij de Kreeftskeerkring, mondt het uit in de Indische Oceaan tussen de Golf van Bengalen in het oosten en de Arabische Zee in het westen. Terwijl u door het uitgestrekte land reist, wordt u begroet door diverse nuances van keukens, religies, kunst, ambachten, muziek, natuur, landen, stammen, geschiedenis en avontuurlijke sporten. India heeft een hypnotiserende samensmelting van oud en nieuw.